Awesom fredag!

I fredags träffade jag underbara Puh för att äta lunch (kycklingsallad och räksallad för henne, trolololo) och fota tillsammans. Vi hittade en awesome magisk skog med massor av blommor och magiskt ljus. Det var en rund blombuske som var rosa/lila som man kunde gå in i, värsta cooolt! Super fina bilder blev det och underbar lunch. 

Sen spelade vi in en film som blev skiit proffsigt!! Så det var awesome. Den hette PARANOID och handlade om en flicka som träffade en gammal dam i ett garage. Sen försöker damen döda henne, då tror damen att hon är död men hon är inte det så hon tar en spade och dödar damen, men hon är inte död... SPÄNNINGEN STIGER. Vi ska spela in en del 2 där damen vaknar upp och man förstår hur dem känner varandra, åååååh. Hihi. 

Sen gick vi hem till mig och hon åt middag här, det var jääätte kuuul ♥ Vi åt köttfärsbiffar med fetaost i tillsammans med ungsstekt klyftpotatis, tsatsiki och sallad. Super gott var det! Sen följde jag med henne till bussen och hon åkte hem. Hela dagen var jääätte lyckad. :) Så tack Puh för en underbar dag!

Tyvärr kunde inte Kaninis vara med, vi saknade dig ska du veta underbara flicka! Du måste vara med nästa gång.


Här kommer en gammal bild tagen 2010 eller 2011 tror jag.. ♥
© by Rue


Btw så har nya blogg.se kommit. DET ÄÄÄÄGER. Man kan ladda upp bilder från mobilen
utan sms eller appen. Wiiiihhooooo ♥

Ps. Så nu kommer det komma flera inlägg från Puh!













bloglovin